Oletko sinä seuraava Väinöläinen?

 

Haemme joukkoomme apulaisravintolapäällikköä, vuoromestaria ja salihenkilökuntaa. Oletko valmis ottamaan uuden haasteen vastaan? Jatka lukemista!

Väinö Kallio on historiaa puhkuva tapahtumaravintola Hämeentien sykkeessä. Tarjoilemme arkipäivisin lounaan ja viikonloppuisin brunssin. Tämän lisäksi meiltä löytyy runsas valikoima tapahtumatiloja, joita vuokraamme monenlaiseen kokoustamiseen ja juhlintaan. Pöytiin katamme raikasta ja monipuolista ruokaa, josta löytyy valinnanvaraa niin kasvissyöjille kuin lihan ystäville.

Väinön kirjo monipuolisia tapahtumia varmistaa sen, että meillä pääset varmasti tekemään sitä, mikä kiinnostaa. Tiloissamme tapahtuu melkeinpä kaikkea, aina eleganteista illallisista vappukarkeloihin. Tiimissämme arki ei ehdi tulla tylsäksi: pääset mukaan järjestämään salsa-iltoja, tiimilounaita ja ties mitä muuta yhdessä iloisen porukkamme kanssa.

Kurkkaa avoimet työpaikkamme alta! Aloitamme rekrytoinnit välittömästi ja täytämme paikat heti oikeiden tyyppien löydyttyä. Olethan nopea!

 
 

Iloista salihenkilökuntaa luomaan elämyksiä

Salissa pääset luomaan unohtumattomia elämyksiä Väinön asiakkaille.

  • Olet energinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.

  • Haluat osaksi tiivistä ja kasvavaa tiimiä, jossa työsi jälki pääsee loistamaan.

  • Palvelet asiakkaita ilolla, eikä hymysi hyydy edes kiireen keskellä!

  • Sinulta löytyy anniskelu- ja hygieniapassi.

  • Aiempi ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi

Haluatko mukaan Väinön menoon? Hakemukset ja lisätiedustelut voit suunnata ravintolatoimenjohtaja Paula Pietilälle, numeroon 050 568 0779 tai osoitteeseen paula@vainokallio.fi


Vuoromestari keittiöön

Vuoromestarina olet vastuussa keittiön toiminnasta vuorosi aikana.

  • Osaat organisoida ja asetat hyvän esimerkin tiimillesi myös paineen alla.

  • Ruoka on intohimosi ja pyrit aina tarjoamaan erinomaisia makuelämyksiä.

  • Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ja osaat miellyttää asiakkaita myös salin puolella.

Oletko elementissäsi keittiössä? Hakemukset ja lisätiedustelut voit suunnata Samu Koskiselle, numeroon 040 522 8385 tai osoitteeseen samu@vainokallio.fi

 
 
 
 

Apulaisravintolapäällikkö näyttämään esimerkkiä

Apulaisravintolapäällikkönä osallistut vastaamaan ravintolan toiminnasta.

  • Olet jo kokenut ravintola-alan osaaja, joka on valmis uusiin haasteisiin!

  • Hallitset niin pienet kuin isot tilaisuudet, etkä hyydy paineen alla.

  • Kannat vastuun työstäsi ja toimit hyvänä esimerkkinä tiimillesi.

  • Työotteesi on asiakaslähtöinen ja sinulle on tärkeää, että Väinön vieraat lähtevät talosta hymyt kasvoilla.

Oletko tsemppaava ja kokenut päällikkö? Hakemukset ja lisätiedustelut voit suunnata ravintolatoimenjohtaja Paula Pietilälle, numeroon 050 568 0779 tai osoitteeseen paula@vainokallio.fi

 
 
Risto Kauppinen