Häähumua Väinö Kalliossa

 

Etsitkö häätilaa Helsingin sykkeestä?

Juhlimme hiljattain Minnan ja Jarkon tunnelmallisia häitä Väinö Kallion salissa. Meistä on upeaa nähdä, kuinka Väinön tilat taipuvat erilaisten merkkipäivien viettoon. Saimme kunnian jakaa tunnelmia Minnan ja Jarkon häistä, jotta myös muut pääsevät näkemään, mitä kaikkea tapahtumaravintolassamme voikaan järjestää.

Hypätään siis suoraan häähumuun! Miten juhlapäivän vietto sujui?

Hääpari. Kuva: Annika Berezhnykh

Hääpari. Kuva: Annika Berezhnykh

Historiallinen juhlapaikka Helsingin sykkeessä

Minnan ja Jarkon häitä vietettiin 18. toukokuuta. Mukanaan pari toi Hämeentielle 60 hengen hääseurueen. Juhlapaikaksi valikoitui suurin salimme, joka puhkuu menneen ajan charmia. Matka ei ollut pitkä lähellä asuville vieraille: he pääsivät naapuriin metrolla.


Historiallinen salimme pääsi päivän aikana kovaan käyttöön: se isännöi itse vihkimistä sekä hääjuhlia. Minna ja Jarkko vihittiin salin etuosassa. Vihkimisen jälkeen nostimme maljan tuoreelle hääparille ja siirryimme suoraan juhlien viettoon.

Häähumua Väinön salissa. Kuva: Annika Berezhnyk

Häähumua Väinön salissa. Kuva: Annika Berezhnyk

Kasvispainoitteinen häämenu

Minnan ja Jarkon häissä ilahduttivat tilojen lisäksi tarjoilut. Tapahtumaravintola kun kyseessä on, ruoat saapuivat pöytiin suoraan Väinön keittiöstä. Rakensimme yhdessä hääparin kanssa kasvispainoitteisen buffet-menun, joka sisälsi mm. koftapyöryköitä, spelttirisottoa ja lohisalaattia.

Kasvipainoitteisen häämenun antimia.

Kasvipainoitteisen häämenun antimia.

 
 

Väinön puhdikas tiimi oli mukana varmistamassa, että ruokahetki sujui mieluisasti. Ruokailun alkaessa kello 17 kokkimme Samu piipahti saliin lausumaan tervetuliaissanat keittiön puolesta. Ruokailun aikana tarjoilimme juhlavieraille talon viiniä sekä alkoholittomia vaihtoehtoja.  


Pääruoan jälkeen hääpari siirtyi Mutteri-kabinettiin leikkaamaan herkullisen suklaa-moussekakun, jonka aikana valmistelimme salin illanviettoa varten.

DJ tanssittamassa juhlaväkeä

Tarjoiluiden jälkeen hääjuhlat jatkuivat salissa musiikin saattelemana. DJ nousi lavalle ja vieraat siirtyivät tanssimaan. Pysyimme tiiviisti mukana hääseurueen menossa tarjoilemalla juomia baarin puolella. Aamuyhden aikoihin tyytyväinen hääpari poistui Väinöstä ja talomme hiljeni yöksi.

Kuva: Annika Berezhnykh

Kuva: Annika Berezhnykh

 
 

Kaiken kaikkiaan häiden vietto oli Väinön tiimille ikimuistoinen kokemus. Oli suuri kunnia päästä luomaan Minnan ja Jarkon ihanaa hääpäivää, ja juhlavieraiden ilo ja lämminhenkisyys teki järjestämisestä monikertaisesti vaivan arvoista. Haluamme onnitella tuoretta hääparia vielä kerran Väinön puolesta!

--

Heräsikö mielenkiintosi? Väinö Kalliosta löytyy monenlaisia tiloja juhlapäivien viettoa varten. Käy tutustumassa kaikkiin tapahtumatiloihimme ja ota yhteyttä, niin autamme järjestämään elämäsi juhlat!

20190618_141436.jpg


 
 
Risto Kauppinen